- Advertisement -

Tokićev Bošnjački pokret izlazi na izbore u Kantonu Sarajevo

Preporučujemo

Vijeće zajednice Bošnjačkog pokreta Sarajevo donijelo je odluku o učešću na Općim izborima u oktobru 2018. sa kandidatskom listom za Skupštinu Kantona Sarajevo.

-Unutarstranačke frakcijske borbe vladajućih stranaka, lažne podjele na tzv. ljevicu i desnicu uz permanentno socijalno raslojavanje i enormno bogaćenje pripadnika vladajućih oligarhija i tzv. ljevice i desnice bezikakvih promjena u proteklih 16 godina dovela je većinu građana glavnog grada BiH u ponižavajući položaj uz opštu obespravljenost.

Izražena nepravda koju je produkovala aktuelna vlast u svim segmentima življenja u Sarajevskom kantonu, visok stepen korupcije u državnoj administracije i javnim preduzećima uz katastrofalnu neprofesionalnost i neefikasnost, opća nesigurnost građana i njihove imovine te nerazjašnjena ubistva opredijelilo je Vijeće Bošnjačkog pokreta da pokrenu aktivnosti građana za krupne političke promjene, saopšteno je iz Bošnjačkog pokreta na čijem je čelu Sejfudin Tokić.

(Index.ba)

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Na Žuču održano prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu

Prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu održano je proteklog vikenda na novom sportskom strelištu Žuč, koje se nalazi općini...