U sinoćnjoj nesreći 22-godišnjak i 31-godišnjak zadobili teške tjelesne povrede

Preporučujemo

Nakon utvrđenih stepena zadobijenih povreda, konstatovano je da su dvije osobe koje su sinoć učestvovale u saobraćajnoj nesreći na Alipašinom Polju u Sarajevu, zadobile teške tjelesne povrede.

U zvaničnom saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo, navodi se da se sinoć oko 23:05 sati, na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do sudara putničkog motornog vozila Golf VII i Mercedesa.

- -

Golfom je upravljao vozač M.S., (1997) ,a Mercedesom tip C200 vozač A. B. (1993).

Teške tjelesne povrede zadobili su vozač i putnik iz vozila Mercedes A.B. (1993) i M.A. (2002), koji su vozilom Hitne pomoći Sarajevo prevezeni na ukazivanje ljekarske pomoći na KCUS, gdje su na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržani na daljem liječenju.

O navedenom je obavješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS uz prisustvo vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Najnovije

Na tržištu BiH: Toksini pronađeni u raženom brašnu porijeklom iz Litve

Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine je putem Sistema brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje obaviještena...