VIDEO Snimak zbog kojeg gori Crna Gora: Policajci brutalno pretukli trojicu tinejdžera nasred ulice u Podgorici

Preporučujemo

Podgorička policija ispituje ko je od pripadnika Uprave policije u subotu veče pretukao tri muškarca u centru Podgorice. Na snimku objavljenom na sajtu IN4S vidi se kako uniformisani policajci prilaze grupi koja stoji ispred zatvorenog lokala i počinju da ih biju.

Sramni incident desio se u Njegoševoj ulici, a na meti batinaša u policijskim uniformama našla su se trojica mladića, koji su, ni krivi ni dužni, brutalno pretučeni.

Kako portal “Infos” saznaje, tortura nad tinejdžerima se nastavila i na putu do Centra bezbjednosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas, povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako pripadnici policije tuku trojicu mladića u centru Podgorice, “da će se prema snimku ponašati odgovorno i da će ispitati okolnosti događaja”.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica, nakon što su se upoznali sa sadržinom snimka, već preduzimaju sve mjere i radnje kako bi ispitali okolnosti koje se odnose na snimak. Policija će se prema sadržini ovog snimka ponašati odgovorno i ispitati sve okolnosti događaja i shodno tome preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti koje se odnose i na utvrđivanje eventualne odgovornosti policijskih službenika, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Snimak se, inače, pojavio na društvenim mrežama i portalima, a kako prenosi CDM.me, građani su snimak dostavili Savetu za građansku kontrolu rada policije.

Najnovije

Danas počinje prodaja ulaznica za 28. SFF

Danas u 10 sati u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) počinje prodaja ulaznica za filmove...