ČOVIĆEVI MEDIJI OGORČENI: “Možete pretpostaviti koje će bljuvotine pričati Komšić na Generalnoj skupštini UN-a”

Preporučujemo

Mostarski portal ABC pod kontrolom HDZ-a, piše danas da će se “nelegitimni član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, obratiti Generalnoj skupštini UN-a u srijedu, 20. septembra oko 10.30 sati po tamošnjem vremenu, odnosno oko 16.30 po našem vremenu”.

Čovićev portal piše da će “ovaj sarajevski unitarist, radikal i političar koji svojim stavovima ruši temelje naše države vjerojatno iskoristiti priliku ukoliko bude trijezan da napadne Schmidta te da priča gluposti o građanskom uređenju zemlje koja je pred političkim rasulom i raspadom”.

Prohadezeov portal piše da Komšić “još uvijek nije svjestan da je upravo on kamen smutnje i spoticanja u BiH, premda zna da od njegove šuplje priče nema ništa kao i od nakaradnih presuda Europskog suda koje ne uvažavaju BiH kao državnu zajednicu koja ne može preživjeti bez protektorata međunarodne zajednice a kamoli postati građanska BiH”.

Čovićev portal se u zaključku žali “što u našoj zemlji postoji jedna određena skupina pripadnika bošnjačkog naroda koja i dalje slijepo vjeruje ovom političkom smutljivcu i negativcu”.

 

 

Najnovije

Smajić o blokadama i ucjenama u Parlamentu BiH: Korektno bi bilo da kažete da vladajuća koalicija ne postoji kako građani ne bi više bili...

Dom naroda Parlamentarne skupštine (PS) Bosne i Hercegovine (BiH) na današnjoj sjednci nije usvojio izmjene tri zakona jer su...