Tragedija u Crnoj Gori: Troje poginulo u slijetanju autobusa s ceste

Preporučujemo

Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje – Budva.

Kako prenose crnogorske „Vijesti.me“, došlo je do slijetanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića, a prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Ekipa Uprave policije u olupini autobusa javila je da nema novih povrijeđenih i stradalih, a trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć nije ukazana.

Autobus je prevozio putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Na mjesto nesreće upućene su sve raspoloživne policijske snage iz Budve i Cetinja, a na licu mjesta se nalazi i više vozila hitne pomoći, dok je budvanskoj Službi zaštite i spašavanja rečeno da su poslali tri vozila s vatrogascima.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

Najnovije

Smajić očitao lekciju Forti: Služeći interesima Srbije i Hrvatske ugrožavate suverenitet vazdušnog prostora i sigurnost BiH!

Delegat Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Džemal Smajić izrazio je...